Wet Cupping

On 3 augustus 2017 by Hijama & Care

Wet Cupping is een therapie waarbij middels een cupje vacuüm wordt gezogen op druk/acupunctuurpunten, waardoor dode bloedcellen zich verzamelen onder de eerste huidlaag.
Vervolgens worden de cupjes losgemaakt en worden er hele kleine krasjes van 2 tot 3 mm gemaakt middels een steriele scalpel. Daarna worden de cupjes opnieuw aangebracht en wordt opnieuw vacuüm gezogen. Hierdoor wordt het schadelijke bloed dat zich onderhuids bevindt verwijderd.

Hijama is een uitstekende therapie om de voedsel- en zuurstofopname in de cellen te bevorderen, omdat na een Hijama behandeling nieuwe rode bloedcellen worden gevormd.

Hijama zorgt tevens voor een activiteiten vermindering voor de milt. Het onreine bloed is namelijk middels Hijama verwijderd en hoeft daarom door de milt niet meer omgezet of afgebroken te worden. Daarnaast stimuleert Hijama positief het immuunsysteem.

Omdat meer dan 70% van alle ziekten, pijnen en kwalen het gevolg zijn van bloed dat niet in staat is om bepaalde delen van het lichaam te bereiken, zorgt een Hijama en/of Cupping behandeling er wel voor dat het bloed deze delen van het lichaam wel bereikt. Hijama en Cupping hebben een enorme dieptewerking en is de behandeling vooral effectief in de bestrijding van pijn, kwalen en meer dan 72 ziektes.

Hijama en Cupping is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, lichaamsvloeistoffen en een verbeterde voedsel- en zuurstofopname in de cellen.

Hijama Wet Cupping therapie

Comments are closed.